Кога да сменим ключовете?

Категории: Ключар, Ключове

По-добре е ако мерките се вземат предварително и решим проблема, преди той да се превърне в бедствие. Преместили сте се в нов офис или дом? Наскоро сте загубили ключ? Знаете, че бивш служител на фирмата, притежава ключове? Или може би настоящите ключалки на дома или на офиса са амортизирани и имат нужда от подмяна?

Очевидно е, че ако се нанасяте в нов дом, етажна собственост, или апартамент, е важно да подновите всички заключващи се брави на жилището. Защото не се знае още колко души, потенциално имат ключове за вашия имот.

И докато много хора могат да изберат да заменят бравата на вратата, такава смяна може да бъде трудна, отнемаща време или скъпа. Смяната на ключа от друга страна, може също да има полза. По-конкретно, подмяна на ключа е, когато се правят промени вътрешно към конфигурацията на съществуващото заключване, така че различен тип ключ да отваря бравата и по този начин предишния ключ няма да върши работа.

По-добре е ако мерките се вземат предварително и сме бдителни относно нашата сигурност чрез решаване на проблема, преди той да се превърне в бедствие. Също така нови ключове и или ключалки за нашето ново превозно средство може да бъде мъдър избор, дори може би задължителен ход в наши дни, когато престъпленията са във възход.


Искате ли да споделите: